Dit ga je doen

Word jij enthousiast van een werkomgeving waar Brabantse gezelligheid en gastvrijheid samengaan met hard werken? Dan is Hanex dé werkgever voor jou!

Bij onze ultramoderne carwash in Veghel hebben we diverse functies, zoals kassamedewerker, verkoopmedewerker, auto’s wassen en interieurreiniging van auto’s. Welke past het beste bij jou? Op welke plek je ook staat, bij Hanex Carwash Veghel ben je hét visitekaartje van de wasstraat. De gasttevredenheid, het promoten van acties, de verkoopresultaten, orde en netheid rond je werkplek en veiligheid voor jezelf, je collega’s en de gasten zijn jouw verantwoordelijkheid.

Openingstijden

Maandag t/m zaterdag van 08:00 tot 18:00 uur zondag van 09:00 tot 17:00 uur

We’re here to make you happy!

FORMULIER AFAS?

Let’s get this party started