Hanex Hospitality Group

Een positieve impact maken in
het leven van onze gasten

SMILE,
AND
THE
WORLD
WILL
SMILE
BACK
AT YOU.

RIJKE GESCHIEDENIS

Ons bedrijf kent een rijke geschiedenis. Het begon allemaal rond 1900 met een klein kroegje in het pittoreske dorpje Geffen. In die tijd ontstond er een groeiende vraag naar benzine en daarom besloot Cees van Den Hanenberg zijn klanten ook in deze behoefte te voorzien. Zo werden in 1926 de eerste stappen in de brandstofbranche gezet. Sinds die tijd (1926) is ons Brabantse familiebedrijf Hanex – Hanenberg Exploitaties – verder uitgegroeid en bestaat het vandaag de dag uit tankstations-, carwash- en horecalocaties onder de Hanex Hospitality Group door heel Nederland.

KROEG IDEE

Het begon allemaal in een kroeg, waar ‘doe mij een pilsje en een blik benzine’ een ‘normale’ vraag was. Dat deze kroeg tot een succesvol tankstations uitgroeide was het resultaat van Hospitality en top service. Door de jaren heen is onze passie en kunde voor Hospitality gegroeid en hebben we dit succesvol kunnen toepassen in onze carwashes. De stap richting horeca, maakte de cirkel weer rond. We zijn terug bij waar we ooit begonnen en waar we goed in zijn: een positieve impact maken in het leven van onze gasten.

FAMILIEBEDRIJF

De huidige directeur Rob van Herpen heeft in 2005 het stokje van zijn vader overgenomen. Een familiebedrijf gedreven door groei en ontwikkeling. Tot op de dag van vandaag is het nog steeds onze overtuiging dat gasten niet alleen producten en/of diensten afnemen, maar ook een uitgesproken positief gevoel willen overhouden aan een bezoek bij ons. Waar dat dan ook mag zijn. En dat is precies waar we goed in zijn. Wij geven mensen een positieve beleving, ook wel ‘geluksmoment’. Door ze gastvrij te ontvangen en het overtreffen van de verwachtingen op het gebied van Hospitality. Wij overtreffen die verwachtingen omdat we uitblinken in: mensgerichtheid, connectie maken, betrouwbaarheid, ondernemendheid en enthousiasme.

Onze merken

De leukste tussenstop

Autoliefhebbers kiezen voor Hanex. We maken van tanken en autowassen een verwenmoment. Een bezoek aan een Hanex tussenstop tovert altijd een glimlach op je gezicht. Vanuit oprechte interesse maken we contact met je om zo goed mogelijk op jouw wensen in te spelen. Wij zorgen voor de gewenste snelheid van jouw bezoek, waarbij het leveren van topkwaliteit voorop staat. Dat alles in een schone, veilige en sfeervolle omgeving. Laat je verassen door één van de blije acties en ervaar maximaal plezier en gemak. Werkplezier is onze basis en dat merk je. Altijd blij onderweg met Hanex.

Even écht lekker

Bij Kwartiertje kom je thuis. Even een moment voor jezelf. Verse en echt lekkere koffie. Broodje bal, maar dan goed. We gaan er echt voor, want we willen dat jij blij bent. Doordat je even écht kunt genieten. Heel simpel, maar ook omdat het altijd gezellig is, en omdat je altijd welkom bent. Dat alles in een gemoedelijke en fijne omgeving. Of je nu even blijft plakken of even snel een bakkie komt doen, wij zorgen dat het je aan niets ontbreekt. Supervroeg ontbijt of lekkere late lunch, pak bij ons even dat écht lekkere momentje.

Village living in the heart of the city

Bij The Villy draait alles om het vergroten van het woongenot, sociale cohesie en lokale betrokkenheid. Je ervaart er het gevoel van een knusse, dorpse omgeving, maar dan in de dynamische stad. Niets hoeft en alles mag: het is een plek waar je het gevoel van thuiskomen ervaart, samen met de rest van The Villy Community. The Villy is ons dorp in de stad. Een ontmoetingsplek waar je altijd kunt aanschuiven. Waar je samen met anderen of op jezelf kunt genieten van lokale producten uit de buurt. Kwalitatief, gezond en gevarieerd eten en drinken. Een plek om te relaxen, werken of een pakketje op te halen, maar vooral om in contact te staan met anderen.

DON T BE THE PERSON THAT TAKES THE ORDER.

BE THE FRIENDLY FACE THAT WANTS TO HELP.

DON’T BE THE PERSON THAT TAKES THE ORDER.

BE THE FRIENDLY FACE THAT WANTS TO HELP.